Van verlaten boerderij tot moderne woonwijk in Aartrijke

Nieuws.
Verhalen.

In de dorpskern van Aartrijke, dicht bij de basisschool, winkels, supermarkten en recreatiemogelijkheden, hebben we een ideale locatie gevonden voor een nieuw opwaarderingsproject. Op deze locatie stonden twee rijwoningen, een oprit en meerdere bijgebouwen. Deze verlaten boerderij bood ons de perfecte kans om eigentijdse, betaalbare woningen te creëren in een levendige dorpsomgeving.

Op dit terrein hebben we zeven nieuwbouwwoningen gerealiseerd: vijf rijwoningen en twee halfopen bebouwingen, elk voorzien van carports. De ligging in een zijstraat van het centrum, tegenover de basisschool, maakt dit project bijzonder geschikt voor gezinnen. De woningen beschikken over een aangename tuin en een praktische indeling met drie tot vijf slaapkamers, waardoor ze aan de behoeften van moderne gezinnen voldoen.

Onze aanpak

Bij Potrell streven we ernaar de waarde van jouw grond te maximaliseren, zodat je het hoogste rendement behaalt bij de verkoop. Ons team van experts zorgt voor een professioneel en vlekkeloos verkoopproces, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de afhandeling. We begeleiden je stap voor stap, van de eerste waardebepaling tot de uiteindelijke verkoop, en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Van verlaten boerderij tot moderne woonwijk in Aartrijke

Potrell zoekt voortdurend naar kansen in en rond steden en dorpen, en gaat geen uitdaging uit de weg. Wij zijn gespecialiseerd in het ontdekken en opkopen van afbraakpanden en braakliggende gronden die we transformeren in waardevolle woonprojecten. Een recent voorbeeld hiervan is ons project in Aartrijke.

Toekomstige ontwikkelingen

Potrell blijft zich inzetten om verlaten en verwaarloosde panden om te toveren tot moderne en betaalbare woningen. Ons recente project in Aartrijke is hier een uitstekend voorbeeld van. We transformeren oude structuren tot leefbare, moderne woonruimtes die perfect passen in de hedendaagse woonbehoeften.

Samenwerken met Potrell

Ben je eigenaar van een stuk grond of een pand dat waardevol kan zijn? Stel dan zeker je eigendom aan ons voor. Wij onderzoeken de ontwikkelingsmogelijkheden van je perceel en bieden deskundig advies. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat we de beste oplossing vinden voor jouw situatie. Geef ons een seintje en ontdek hoe we samen jouw project tot een succes kunnen maken.

Neem contact op

Wil je meer weten over onze projecten of ben je geïnteresseerd in samenwerking? Neem contact met ons op via info@potrell.be of bel ons op 051 437 507. Bij Potrell maken we van elke uitdaging een succesverhaal!

Engelstraat18 Aartrijke10
SLEEP