Slimme verdichting en toekomstgerichte projectontwikkeling: verkoop je grond aan Potrell

Nieuws.

Potrell staat voor slimme verdichting en toekomstgerichte projectontwikkeling. Opportuniteiten voor inbreiding liggen op heel wat plaatsen. Dat weet aankoper Kevin Plet als geen ander. Braakliggende gronden, oude industriële sites of vervallen residentiële gebouwen: het Potrell-team bekijkt ze aandachtig en grondig om elke dag mee te bouwen aan nieuwe, aantrekkelijke woonomgevingen.

De bouwstop loert, maar de vraag naar nieuwbouwwoningen stijgt

Met de toenemende vraag naar nieuwbouwwoningen en de dreigende bouwstop is dit het perfecte moment om uw braakliggende of verouderde site te verkopen aan een ervaren projectontwikkelaar. Potrell blaast uw terrein nieuw leven in en creëert meerwaarde voor de buurt. Vanuit een toekomstgerichte visie kiest Potrell ervoor om uitsluitend bijna energieneutraal (BEN) te bouwen. Als verkoper bent u verzekerd van een correct prijsvoorstel, een optimale ontwikkeling van uw perceel en een vlotte afhandeling van de verkoop.

Slimme verdichting & toekomstgerichte projectontwikkeling: verkoop je grond aan Potrell

Potrell staat voor slimme verdichting en toekomstgerichte projectontwikkeling. Opportuniteiten voor inbreiding liggen op heel wat plaatsen. Dat weet aankoper Kevin Plet als geen ander. Braakliggende gronden, oude industriële sites of vervallen residentiële gebouwen: het Potrell-team bekijkt ze aandachtig en grondig. Om elke dag mee te bouwen aan nieuwe, aantrekkelijke woonomgevingen.

Marktconforme ontwikkelingsstudie

Het multidisciplinaire team van Potrell is georganiseerd om snel en grondig de mogelijkheden van uw site in kaart te brengen. We werken een slim en realistisch ontwikkelingsvoorstel uit, vertaald naar een marktconforme prijs. “Door een professionele partner aan te spreken, krijgt u vaak een beter voorstel dan wanneer u een vervallen pand verkoopt aan een particulier. Net omdat wij de maximale mogelijkheden bekijken”, verzekert Kevin Plet. Al tijdens de voorstudie houden we rekening met de stedenbouwkundige voorschriften, verordeningen en randvoorwaarden, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

G6 A2066

Ambitieuze ontwikkeling van uitdagende sites

Deze grondige voorstudie maakt dat Potrell ook minder evidente sites vol ambitie onderzoekt en ontwikkelt. Sites met oude garages, historische industriële gronden en uitdagende, te saneren locaties komen eveneens in aanmerking. “Op voorwaarde dat we meerwaarde kunnen creëren, natuurlijk”, vult Kevin aan. “Indien nodig herverkavelen we of kopen we gebruiksklare verkavelde gronden aan, afhankelijk van het potentieel, de ontwikkelingsmogelijkheden, de stedenbouwkundige voorschriften en meer.”

G6 A2246 G6 A2231

Heeft u een site te koop? Dan is het verstandig om aan te kloppen bij een ervaren en gezond bedrijf zoals Potrell. Het veelzijdige team is al meer dan 15 jaar actief als bouwprofessional. Met 23 medewerkers beschikt Potrell over veel ervaring en knowhow, en we blijven stevig groeien.

 “Onze expertise vertaalt zich, voor zowel kopers als verkopers, in een volledige en persoonlijke begeleiding. Als je verkoopt, doe je dat bij ons zonder zorgen. Van de voorstudie en het prijsvoorstel tot de overeenkomst en het verlijden van de akte. Vlot, correct en in alle openheid. Zo werken wij graag.”

Heb je een vraag?

Op zoek naar je nieuwe thuis? Een site waar Potrell een tweede leven aan kan geven? Of gewoon een vraag over onze werking? Ons team staat je graag te woord. Geef ons een seintje, we nemen snel contact op.

SLEEP