De slimme keuze voor duurzaam wooncomfort: nieuwbouw

Nieuws.

Vooruitgang in technologie & duurzaamheid

Technologie en duurzaamheid zijn de afgelopen jaren razendsnel geëvolueerd. Een woning van vijf jaar geleden is nauwelijks te vergelijken met de energiezuinige en comfortabele woningen van vandaag. In tijden van hoge energieprijzen is het essentieel om te kiezen voor energiezuinig wonen.

Bijna-energieneutraal (BEN)

Bij Potrell bouwen we uitsluitend BEN-woningen, en vaak gaan we nog een stap verder. “Door energetische ingrepen brengen we het E-peil nog verder omlaag,” zegt commercieel verantwoordelijke Nick Azou. “Veel kopers vragen hier specifiek om. Investeren in energiezuinige maatregelen is een investering in toekomstbestendig wonen. Onze technische partners werken nauw met ons samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden.” Onze duurzame formules combineren C+ of D-ventilatie met zonnepanelen, zonneboilers en/of warmtepompen.

Maar we stoppen niet bij de standaard. Indien gewenst, voegen we elektrische laadpalen toe aan onze projecten. Lieselotte: “Voor nieuwe projecten vanaf januari 2023 voorzien we standaard wachtleidingen voor een warmtepomp. Dit geeft onze kopers de mogelijkheid om in de toekomst nog verder te investeren in duurzaam wonen.”

Wonen of verhuren zonder zorgen

Wanneer u een nieuwbouwwoning koopt bij Potrell, bent u verzekerd van kwalitatieve materialen en een hoogwaardige afwerking. Bovendien blijft uw aannemer tien jaar aansprakelijk voor eventuele gebreken, conform de Wet Breyne. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe woning.

Ook voor investeerders biedt nieuwbouw talloze voordelen. “Een aantrekkelijke, energiezuinige woning of appartement zorgt voor een snelle verhuur,” benadrukt Lieselotte. “Bovendien ligt de huurprijs voor een nieuwe woning aanzienlijk hoger. Om uw rendement te optimaliseren, helpen wij investeerders zelfs bij het vinden van de eerste huurder.”

De slimme keuze voor duurzaam wooncomfort: nieuwbouw

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe thuis of wilt investeren in vastgoed, nieuwbouw is een slimme keuze. Moderne materialen en innovatieve technieken garanderen duurzaam wooncomfort, waarvan u vele jaren profiteert, zowel als bewoner als verhuurder.

Ontdek de Potrell voordelen

Bij Potrell zetten we ons in om verlaten en verwaarloosde panden om te toveren tot moderne, betaalbare woningen. Onze expertise en toewijding aan duurzaamheid maken ons de ideale partner voor uw woon- of investeringsproject.

G6 A2066 G6 A1762

Ook voor investeerders biedt nieuwbouw talloze voordelen.

“Een aantrekkelijke, energiezuinige woning of appartement zorgt voor een snelle verhuur. Bovendien ligt de huurprijs voor een nieuwe woning aanzienlijk hoger. Om je rendement te optimaliseren, helpen wij investeerders zelfs bij het vinden van de eerste huurder.”

Heb je een vraag?

Op zoek naar je nieuwe thuis? Een site waar Potrell een tweede leven aan kan geven? Of gewoon een vraag over onze werking? Ons team staat je graag te woord. Geef ons een seintje, we nemen snel contact op.

SLEEP